StartÅrets Trafikhjälte

Årets Trafikhjälte

Dags att nominera Årets Trafikhjälte 2017!

Vet du någon som gjort en insats för trafiksäkerheten? Stoppat en rattfyllerist, visat civilkurage eller handlingskraft i risksituationer och så vidare.
De nominerade kommer sedan att presenteras i en omröstning på MHF:s facebooksida; `Jag vill inte förlora vänner och Familj.Kör inte full!`

Om Årets Trafikhjälte?

Årets Trafikhjälte ska vara en förebild vars exempel motiverar andra att också ingripa när någon behöver en medmänniska eller för att förhindra en trafikolycka. Årets Trafikhjälte är någon som visat civilkurage och starkt mod genom att ingripa av egen fri vilja.

Om priset

Årets Trafikhjälte vinner en hedersutmärkelse samt 10 000 kr.

Hur görs omröstningen?

De över 200 000 fansen på MHF:s facebooksida nominerar personer som de tycker förtjänar att bli Årets Trafikhjälte. Vi får också in andra tips. Bland de som nomineras väljs de starkaste kandidaterna ut. Därefter avgör en jury på MHF vem vinnaren är genom att de röstar i ett omröstningsinlägg. Den 18 maj, under Trafiknykterhetens Dag, får vinnaren ta emot sitt pris.

Nominera din hjälte här: Nominera din trafikhjälte


Vinnare 2016

Magnus i föreningen Trafficsec vann förra året för sin insats på vägarna.
Räddade livet på diabetiker och medtrafikanter.


Förra årets finalisterTack alla ni som nominerar och röstar!
MHF - Motorförarnas Helnykterhetsförbund | Hammarby Fabriksväg 25, 8 tr | 120 30 Stockholm | Tel: +46-8-555 765 55  | Org.nr: 802002-3399